Voor Eeuwig

Artist: Congress MusicFactory
Produced By: Congress MusicFactory
Album: Wij Aanbidden U

[Vers 1]

U bent mijn Kracht
U bent mijn Schild
Mijn Zekerheid
Aan U vertrouw ik mij toe
Mijn diepste vreugd’, mijn toevluchtsoord

[Refrein 1]

Voor eeuwig verhoog ik U, ja U Heer
En aanbid U, aanbid U
Ik verhoog U Heer
En aanbid U, aanbid U

[Vers 2]

Mijn waarheid
U leidt mijn pad
Almachtig God
Degeen die ik vereer
Ik prijs U en geef U eer

[Refrein 2]

Ik maak U groot, ja U Heer
En aanbid U, aanbid U
Ik verhoog U Heer
En aanbid U, aanbid U

[Prayer]

” Veel van de dingen die we doen zullen stoppen. Maar onze aanbidding zal voor eeuwig doorgaan. Amen? We zullen Hem voor eeuwig aanbidden. Wanneer je aanbidt, beoefen je eeuwigheidsgedrag. De dingen die onze gedachten bezighouden zullen voorbij gaan, maar onze aanbidding zal voor eeuwig doorgaan. Amen? We zullen voor eeuwig ons hart naar Hem opheffen, voor eeuwig. Wanneer je God aanbidt, is het van “ja, ik ontken de aarde” Ik ontken tijd, ik ontken de dood, ik ontken sterfelijkheid. Sommige dingen in mijn menselijke ervaring zijn al eeuwigdurend. Onze aanbidding aan U zal doorgaan, voor eeuwig!”

[Refrein 3]

Voor eeuwig verhogen wij U Heer
En aanbidden U, wij aanbidden U
Wij verhogen U Heer
En aanbidden U, wij aanbidden U

[Refrein 4]

Wij maken U groot Heer
En aanbidden U, wij aanbidden U
Wij verhogen U Heer
En aanbidden U, wij aanbidden U