Zend Ons (Gebed)

Artist: Congress MusicFactory
Produced By: Congress MusicFactory
Album: Wij Aanbidden U

U bent mijn Sabbat. U bent mijn rust. U bent de eindbestemming van mijn reis. Dus geef ons Uw energie en geef ons Uw kracht. En al wat we op dit moment vragen, is dat U ons zendt. Zend ons. Zend ons.

Het is geen dag voor rust, zend ons. Het is het seizoen van momentum, zend ons God. Al wat we van U vragen, is dat U ons zendt. We vragen niet om rust, want rust zal komen wanneer U komt. Onze uitroep is dat U ons zendt om Uw wil te doen. Zend ons.

Zend ons uit. Zend ons in een nieuwe richting, zend ons uit als een eenheid. Zend ons gelijkwaardig uit.

Zend ons voorbereid voor de toekomst. Zend ons uit met licht en inzicht, kennis en kracht. Zend ons uit met accuratesse. Zend ons uit met heiligheid en toewijding, heiligheid in ons hart.

Zend ons uit zonder zonde, zonder afdwaling. Zend ons uit puur en heilig. O zend ons. Zend ons voort. Zend ons met Uw grote kracht de toekomst in.

Bereid het hart van elke man en vrouw op deze plek. Wapen onze harten met vrede. Zend ons uit met vreugde. Laat het werk vervullend zijn, voldoening gevend. Laat de grote arbeid tevredenheid in ons hart voortbrengen en een verlangen naar meer van U. Dit is wat wij verzoeken. Dit is de uitroep van ons hart. Dit zijn de belangrijke dingen die we naar U opheffen.

Luister naar de klank van onze gebeden. Hoor de uitroep van Uw volk.

We bidden volgens Uw wil, naar het model van onze Meester. Dank U God. Dank U God. Dank U Heer. Dank U Jezus.